Tasta'ns

Sabíes que els nostres pastissos estàn composats per més de 5 receptes? Glassejats, mousse, cremosos, compotes, biscuits, cruixents… I que a més, tots ells, estàn elaborats de manera artesanal al nostre obrador? Ara, a Santacreu, pots degustar la nostra gama de productes de pastisseria i a més, descobrir com estàn fets gràcies a les explicacions del nostre cap d’obrador, el pastisser Lluc Dalmau.

19 Gener

A Santacreu pots trobar un ampli assortit de productes fets amb ingredients sense gluten i sense lactosa. Tot i que no són aptes per persones al·lèrgiques, ja que es produeixen en un entorn on també es produeix pa i productes làctics, s’han fet amb ingredients lliures d’aquests al·lergògens. Receptes igual o més delicioses que la resta… Descobreix-les!

Ginkgo

Glacejat de caramel, mousse de praliné d’avellanes, cremós de xocolata negra 60% i avellana, bescuit de praliné d’avellanes, cruixent d’avellanes i xocolata negra 60%.

Sacher

Glacejat de cacau, mousse de fruits vermells, bescuit de cacau, mousse de xocolata negra 65%, compota de gerds.

Rosa dels Vents

Glacejat de cacau, mousse de xocolata negra 72%, compota de mango, llima i fruita de la passió, cremós de xocolata negra 75% i vainilla, bescuit de nou pecan i xocolata negra 65%, cruixent de nou pecan i xocolata negra 65%.

16 Febrer

Una immersió total al món de la xocolata i el fruit sec. Parlarem dels secrets de la xocolata segons la seva intensitat i s’explicaran les característiques dels tres fruits secs d’excel·lència utilitzats: Nou pecana, cacauet i nou de macadàmia. Un plaer per tots els sentits!

Planet Pecan

Glacejat de cacau, mousse de xocolata negra 64%, esponjós caramel·litzat de vainilla, bescuit de nou pecan i xocolata negra 64%, trufa de xocolata negra 64%, cruixent de nou pecan i xocolata negra 64%.

Bonnie

Glacejat de caramel, mousse de xocolata amb llet 36%, compota de mango i fruita de la passió, cremós i cruixent de cacauet, bescuit i gelificat de malta d’ordi, bany de xocolata amb llet 36% i cacauet.

Macadàmia

Glacejat de cacau i xips de xocolata 60%, mousse de xocolata blanca 30%, cremós de Macadàmia, cescuit de cacau amb xips de xocolata 60%, toffee, cruixent de Macadàmia.

Horari: 10:30-11:30h

Preu: 22€

Lloc: Aula Jordi Bordas

  • Inclou degustació de porcions amb explicació detallada de les receptes per part del pastisser Lluc Dalmau.
  • A l’acabar sereu convidats a una copa de cava.
  • La inscripció es realitza presencialment a la botiga, només es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import.