Jordi Bordas MasterChef 2021

El nostre director de pastisseria Jordi Bordas torna a visitar les cuines de MasterChef

El passat 29 de juny, el nostre Campió del Món de Pastisseria, Jordi Bordas, va reaparèixer a MasterChef per a parlar de la seva visió de la pastisseria, més saludable, lleugera i saborosa, i donar alguns consells pràctics als aspirants del programa.

Ja al 2015 va meravellar als espectadors amb la seva famosa Mandarina i ja llavors va demostrar que la pastisseria pot adaptar-se a les necessitats de totes les persones, sense renunciar al sabor i a la textura. Aquest petit dolç en forma de fruita està elaborat sense gluten i sense lactosa, la seva textura és molt lleugera i el maridatge de mandarina amb avellana és senzillament espectacular. Si encara no ho has provat, recorda que pots trobar-ho en la nova col·lecció de pastisseria de Santacreu.

En aquesta nova edició de MasterChef 2021, Jordi ha tornat a sorprendre’ns amb un bufet d’elaboracions més saludables, lleugeres i saboroses. Els jutges Samantha, Jordi i Pepe van poder degustar algunes d’elles, com el Cheesecake de fruits vermells, llima, alfàbrega i ametlla, que forma part de la nostra col·lecció des de fa ja 10 anys; el Pastís d’avellana, vegana i súper cremosa; la Crosta de plàtan, amb xocolata negra al 70%, i el pastís Venus, amb mango, maduixa, rosa i coco.

Totes aquestes delícies formen part de la col·lecció de pastisseria de Santacreu i estan desenvolupades amb el mètode de creació de receptes B·Concept.

Buffet d’elaboracions més saludables, lleugeres i saboroses de Jordi Bordas a MasterChef 2021

Mentre en Jordi i els jutges gaudien del festí, els participants s’enfrontaven a un difícil repte: recrear una tassa de xocolata amb 6 textures diferents. Per descomptat, aquesta original elaboració no podia faltar en la nova col·lecció de Santacreu, per això hem llançat les nostres noves postres Cappuccino. Consisteixen en una tassa de xocolata negra, l’interior de la qual està farcida d’un aire i una compota de pera, caramel semilíquid, bescuit de cacau i cruixent de cafè. A més, està elaborat amb ingredients que no contenen ni glúten ni lactosa, per què tothom pugui gaudir d’ella.

Si encara no has vist el programa, el tens disponible en aquest enllaç.


Què et sembla la nova col·lecció de pastisseria? T’animes a provar-la? Fes la teva comanda en botiga o telefonant al 936588212.


T’esperem!